MediaWatch

Realitystjerne stævner Zetland efter single

En Zetland-single om en kendt realitydeltager får nu et juridisk efterspil.

Gustav Salinas stævner Zetland | Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Polfoto/Arkiv

Realitystjerne Gustav Salinas stævner Zetland for singlen "Dengang jeg troede, jeg var assistent for Gustav", der udkom i maj. Det skriver Ekstra Bladet.

Sagen handler om, at Gustav Salinas mener, at Zetland har misbrugt hans brand, og det kræver han nu erstatning for.

"Zetland har krænket hans person, brand og selve produktet Gustav. Det handler ikke om selve teksten i det makværk, der blev skrevet. Det er mere det, at man sælger et produkt med et andet produkt," siger Gustav Salinas' advokat, Kim Krarup, til Ekstra Bladet.

Advokaten ønsker ikke at udtale sig om, hvilket beløb der er tale om. Men det er en såkaldt småsagsproces, og i den slags sager er beløbet under 50.000 kr.

Lea Korsgaard, redaktør hos Zetland, bekræfter sagen over for Ekstra Bladet. Ifølge hende kræver Gustav Salinas 40.000 kr.

Reality-Gustav kræver betaling for Zetland-single  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs