MediaWatch

Medie: MTG vil købe esports-festival

Viasat-ejeren opruster i den boomende transmittering af computerspil, hvor de allerede ejer verdens største esports-turnering.

Foto: Matthias Rietschel/Polfoto/AP/Arkiv

MTG er i gang med at købe den svenske esports-festival Dreamhack. Det skriver Breakit.

Dreamhack har udviklet sig til verdens største festival for computerspillere med 100.000 besøgende. Live-streaming fra festivalen tiltrækker 15 mio. unikke brugere. Omsætningen var i 2014 på 68 mio. svenske kr., svarende til over 54 mio. danske kr.

"Uanset om der er noget i gang eller ej, så svarer jeg ikke på den slags. Den type spørgsmål svarer vi aldrig på," siger medejer af Dreamhack Stefan Magnusson til Breakit.

MTG købte i juli 74 pct. af Turtle Entertainment, som ejer verdens største esports-turnering, ESL. Prisen var 725 mio. svenske kr., svarende til 579 mio. danske kr.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs