MediaWatch

Crowdfunding skal hjælpe Zetland rejse 16 mio.

Zetland forsøger i disse måneder at rejse godt 16 mio. kr. til at relancere mediet i 2016 og ny crowdfunding-kampagne skal bidrage.

Zetland ledelse og redaktion.

Zetland forsøger i disse måneder at rejse godt 16 mio. kr. til at relancere mediet i 2016, som omtalt på MediaWatch.

Planen var en kombination af bl.a. enkeltinvestorerer, fonde og mediestøtte, men nu søger sitet væk fra mere gænge metoder til at rejse penge.

Nyeste tiltag er, at Zetland i næste uge lancerer en crowdfunding-kampagne, der har til formål at få mindst 1000 mennesker til at melde sig ind i det nye Zetland som pionermedlemmer.

"Først besluttede vi, at vi ikke ville tage genvejen til startkapitalen ved at finde en investor i form af et stort bladhus. Det medie, vi drømmer om at lancere i januar 2016, skal bryde med tidens dogmer i den etablerede mediebranche – og det, tror vi, er bedst gjort, hvis man faktisk står et par skridt uden for den branche," skriver chefredaktør Lea Korsgaard på Zetlands egen blog.

I stedet håber man at kunne rejse en del af den nødvendige startkapital med en crowdfunding-kampagne, der skal tiltrække alt fra fondsbestyrelsesformænd, til private folk med en "faible for publicistiske dyder", som Lea Korsgaard formulerer det.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs