MediaWatch

Parterapi for åbent tæppe mellem DR og private medier

Public service-udvalgets første temamøde afslørede store knaster forud for eventuelt samarbejde. Præmissen for samarbejde lader der til at være enighed om.

I sin egenskab som formand for public service-udvalget var Connie Hedegaard moderator ved temamødet. | Foto: Simon Fals/Polfoto/Arkiv

Public service-udvalgets formand Connie Hedegaard tog med egne ord rollen som parterapeut for åben mikrofonr, da DR's generaldirektør, Maria Rørbye Rønn, og formanden for Danske Medier, koncernchef for Berlingske Media, Lisbeth Knudsen, debaterede samarbejde mellem public service-medierne og de private medier på gårsdagen høring om public service.

I første omgang var enigheden til at overse. Lisbeth Knudsen fremførte Danske Mediers krav om, at DR indfører login til sine online-platforme via licensnummer. Det skal  ligestille DR og private medier i arbejdet med at opdrage læsere til, at journalistik koster - i stedet for i dag, hvor gratister kan finde et nemt alternativ til dagbladenes nyhedsdækning på dr.dk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs