MediaWatch

Tysk mediegigant ind på dansk marked for tilbudsapp

Ny app kan ændre brugen af digitale tilbudsaviser i en ny retning. Firmaet bag er på jagt efter danske samarbejdspartnere inden for detailhandel.

Den tyske mediekoncern Axel Springer, der bl.a. ejer Europas største avis Bild samt Die Welt, går nu ind på det danske marked for digitale tilbudsaviser med en ny app. Det skriver Dansk Handelsblad.

Bonial er navnet på appen, hvor brugerne vil kunne bladre gennem de digitale tilbudsaviser på den almindelige måde, men de kan også bruge app'en til at søge efter bestemte produkter og mærkevarer, til at finde lokale tilbud, få besked om tilbud og dele gode tilbud med venner, skrive indkøbsliste og se videoer og produktinformationer.

App'en Bonial kommer fra Alex Springer-gruppen af samme navn og varetages i Danmark af et af gruppens selskaber, Ofertia. Ofertias spanske generaldirektør Jaume Betrian oplyser til Dansk Handelsblad, at man er gået på jagt efter danske samarbejdspartnere inden for detailhandel. Jaume Betrian er især interesseret i virksomheder som Dansk Supermarked, Coop og Jysk.

"Danmark er et meget interessant marked for Bonial, fordi brugen af smartphones er så udbredt, og fordi detailhandlen distribuerer et meget stort antal trykte tilbudsaviser, som Bonial mener bør flyttes ind i mobiltelefonen," siger Jaume Betrian til Dansk Handelsblad.

Bonial-gruppen gik tidligere på året ind på det svenske marked og samarbejder nu med omkring 20 virksomheder, bl.a. ICA, Ikea og Hennes & Mauritz. Bonial findes i flere lande og anvendes dagligt af omkring 20 mio. månedlige brugere globalt.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs