MediaWatch

Digital profil skifter fra Egmont til Aller

Digital chefredaktør for Egmont Publishing i Danmark skifter til Aller Media i Norge.

Jan Thoresen | Foto: MALENE TROCK HEMPLER

Jan Thoresen meddelte i august, at han stopper som digital chefredaktør hos Egmont Publishing i Danmark. Meldingen var dengang, at den 42-årige nordmand af familiemæssige årsager vender hjem til Norge, hvor han skal arbejde med Egmont Publishings digitale aktiviteter.

Den plan er nu skrottet. Medier24.com skriver, at Jan Thoresen i stedet har fået jobbet som digital redaktør for Aller Media Norge. Det norske mediehus har udskilt de digitale aktiviteter for alle titler i en særskilt del af organisationen, og det er den, Jan Thoresen skal være redaktør for.

Jan Thoresen har i en lang årrække arbejdet med digitale produkter. Før han kom til Egmont i Danmark, var han chef for Egmonts viralsite i Norge, klikk.no. Endnu før det har han været udviklingsdirektør hos DB Medialab, og i 90'erne var han med til at etablere Aftenposten på nettet.

I Egmont Publishing i Danmark bliver Jan Thoresen 1. oktober erstattet som digital chefredaktør af Erling Tind Larsen, der også er chefredaktør for ugebladet Her og Nu.

Rettet 15.37: Det fremgik tidligere af artiklen, at Jan Thoresen er stoppet hos Egmont Publishing i Danmark. Det er ikke korrekt. Det sker først 1. oktober.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs