MediaWatch

Digital profil skifter fra Egmont til Aller

Digital chefredaktør for Egmont Publishing i Danmark skifter til Aller Media i Norge.

Jan Thoresen | Foto: MALENE TROCK HEMPLER

Jan Thoresen meddelte i august, at han stopper som digital chefredaktør hos Egmont Publishing i Danmark. Meldingen var dengang, at den 42-årige nordmand af familiemæssige årsager vender hjem til Norge, hvor han skal arbejde med Egmont Publishings digitale aktiviteter.

Den plan er nu skrottet. Medier24.com skriver, at Jan Thoresen i stedet har fået jobbet som digital redaktør for Aller Media Norge. Det norske mediehus har udskilt de digitale aktiviteter for alle titler i en særskilt del af organisationen, og det er den, Jan Thoresen skal være redaktør for.

Jan Thoresen har i en lang årrække arbejdet med digitale produkter. Før han kom til Egmont i Danmark, var han chef for Egmonts viralsite i Norge, klikk.no. Endnu før det har han været udviklingsdirektør hos DB Medialab, og i 90'erne var han med til at etablere Aftenposten på nettet.

I Egmont Publishing i Danmark bliver Jan Thoresen 1. oktober erstattet som digital chefredaktør af Erling Tind Larsen, der også er chefredaktør for ugebladet Her og Nu.

Rettet 15.37: Det fremgik tidligere af artiklen, at Jan Thoresen er stoppet hos Egmont Publishing i Danmark. Det er ikke korrekt. Det sker først 1. oktober.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs