MediaWatch

Ny Egmont-chef vil bryde de redaktionelle mure mere ned

Egmonts nye digitale chefredaktør vil fortsætte den udvikling, hans forgænger satte i gang. Nemlig at samle de digitale redaktioner yderligere i én produktionsenhed.

Erling Tind Larsen blev i går præsenteret som Egmonts nye digitale chefredaktør, efter hans forgænger, norske Jan Thoresen, efter et lille år valgte at forlade posten af familiemæssige årsager.

Nordmanden har siden sidste sommer stået for at samle redaktionerne bag Egmonts magasin- og bladsites i én fysisk enhed. Den strategi  bliver der ikke lavet om på, siger Jan Thoresens afløser, der overtager ansvaret 1. oktober.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs