MediaWatch

Betalings-leverandører fusionerer

Piano Media, der tilbyder samlede online-betalingssystemer på tværs af en række medier, har indgået en større fusion.

Foto: Colourbox

Piano Media og Tinypass fusionerer og skaber dermed et nyt samlende selskab, der får navnet Piano. Det oplyser førstnævnte i en meddelelse.

”Digitale mediers forretninger er i stigende omfang fokuseret på at tjene penge på deres loyale brugere. At sammenlægge Tinypass med Piano Media og forme Piano og standardisere vores nye VX-platform globalt vil give udgivere og medieselskaber den mest både effektive og brugbare måde at tjene penge på og de mest effektive og brugbare analytiske værktøjer,” udtaler Trevor Kaufman, der bliver ny adm. direktør i det fusionerede selskab

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs