MediaWatch

Berlingske Media har opsagt de første medarbejdere

Berlingske Medias forretningsben inden for e-handel, consumer sales, har i sidste uge gennemført omlægninger og afskediget syv som en del af koncernens tilskæring.   

Foto: Per Folkver/Polfoto/Arkiv

De første afskedigelser i Berlingske Media er blevet gennemført. I sidste uge blev syv opsagt i afdelingen consumer sales, der tæller omkring 50 medarbejdere og som står for Berlingske Medias e-handelsaktiviteter, først og fremmest daily deal-sitet Sweetdeal, webshoppen Lidtmere.dk og de enkelte mediebrands e-shops.

”Vi har tilpasset organisationen til en ændret strategi. Som en del af det, er der også opsagt nogle medarbejdere, og nogle er blevet overført til andre funktioner for at udnytte nogle synergier,” siger direktør for consumer sales, Carsten Blom-Hanssen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs