MediaWatch

Teknologi-chef forlader NYT til fordel for startup

New York Times mister en af hovedkræfterne bag avisens digitale abonnementsmodel.

New York Times teknologi-direktør Rajiv Pant siger farvel til den hæderkronede amerikanske avis for at slutte sig til et medie-startup, skriver Capital New York.

Ifølge en mail til medarbejderne på New York Times, hvor Rajiv Pants afgang annonceres, er der tale om en unavngiven virksomhed, som forener community, handel og indhold, og som ventes at blive præsenteret nærmere inden for en uge.

Rajiv Pant, 40, har en lang karriere bag sig i mediebranchen og har i løbet af sine fire år på NYT haft fingrene dybt nede i avisens digitale transformation, herunder avisen paywall-model, som nu tæller 957.000 betalende kunder.

Bag kulisserne har han haft ansvar for omkring 300 medarbejdere. Han har rekrutteret en række digitale talenter og været fortaler for at sidestille ingeniørkompetencer med journalistiske i mediehuset.

Han exit kommer godt en måned efter New York Times efter 12 år måtte sige farvel til en anden digital hovedprofil, Paul Smurl, der også har arbejdet med den digitale abonnementsforretning, og som skiftede til virksomheden Some Spider.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs