MediaWatch

SE-boss: Slut med særlige Stofa-udgifter

SE's integration af Stofa er nu afsluttet, og der bliver ikke flere af de ekstraordinære omkostninger til sammenlægningen, som i år var med til at trække energiselskabet i et stort minus. Næste år vil synergieffekterne hive bundlinjen i sort, håber topchef Niels Duedahl.

Foto: SE

2014 ville blive et "mellemår" for SE.

Sådan lød det fra topchef Niels Duedahl, da han i fjor fremlagde 2013-regnskabet for energikoncernen med hovedkvarter i Esbjerg. Det bød på et minus på 140 mio. kr., og ifølge SE-chefen skulle man heller ikke forvente et overskud i 2014, da det også ville være præget af omkostninger til integrationen af Stofa, som kom ind i SE-familien i begyndelsen af 2013.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs