MediaWatch

Drabs-doku serien 'The Jinx' får dramatisk afslutning

Banebrydende HBO dokumentar om notorisk forbrydelse i New York får dramatisk afslutning i det virkelige liv.

Robert Durst har muligvis har stået bag tre drab

Mindre end 24 timer før sæsonfinalen på drabsdokumentarserien 'The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst', blev hovedpersonen Robert Durst anholdt.

Det skriver Ekko med New York Magazine og Huffington Post som kilde.

Den banebrydende HBO-dokumentar om en af de mest notoriske forbrydelser i New Yorks historie er vist eksklusivt på tv-kanalen HBO i seks episoder, hver mandag fra den 9. februar. Det sjette og sidste afsnit blev frigivet i Danmark på HBO Nordic natten til mandag.

The Jinx-serie er en særlig krimi-dokumentar på HBO Nordic, hvor Robert Durst for første gang står frem og fortæller sin historie. The Jinx skitserer, hvordan Robert Durst muligvis har stået bag tre drab. Et af dem på hans egen kone, som har været forsvundet i over 30 år.

Serien om Robert Durst lægger sig i slipstrømmen af radio-podcasten Serial, der også handler om en mordsag, som udforskes på ny.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs