MediaWatch

Politiken lancerer podcast om fodbold

For nylig lukkede DR sin podcast 'Fodboldmagasinet' - i morgen lancerer Politiken et ugentlig fodboldfagligt debatprogram som podcast med samme titel.

I morgen har Politiken premiere på 'Fodboldmagasinet' - et ugentlig debatprogram for hardcore fodboldfans, der udkommer som podcast, skriver Politiken.

Vært for programmet er 35-årige Martin Borre der har en professionel fodboldkarriere som ballast.

"Ved at trække på de erfaringer fra karrieren på højeste niveau og journalistik, er det min ambition at tage Politikens brugere med et skridt bag de almindelige floskler og klicheer i både dansk og international fodbold," siger Martin Borre til Politiken.

I det første program er gæsterne assisterende landstræner Peter Bonde og den tidligere professionelle fodboldspiller Esben Hansen, der i dag er ekspertkommentator på Canal 8 og 9. De vil blandt andet debattere ugens kampe i Champions League og premieren i Superligaen.

For nylig valgte DR at lukke deres fodboldpodcast af samme navn efter tre år, men nu genopstår titlen altså i Politikens regi.

Politiken har som en række andre medier flere tiltag på vej inden for podcast-genren, bl.a. i samarbjede med producenten Third Ear.

Politiken i alliance med podcast-producent

Bt.dk tager chancen med comedy-podcast

Fagfolk: DR og 24syv forsømmer podcasts 

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs