MediaWatch

TV3 streamer EM i kvindehåndbold

TV3 streamer 37 kampe fra EM i kvindehåndbold, dog ikke Danmarks, på tv3sport.dk, og viser også 20 kampe på TV3 Sport1-2.

TV 2 er primær broadcaster på EM i kvindehåndbold, som spilles fra den 7. december, men TV3 blander sig for alvor i eventen i år. Som et led i en digital oprustning bliver alle 37 gruppespils- samt mellemspilskampe, undtagen Danmarks kampe, frit tilgængelige på tv3sport.dk, skriver TV3 i en pressemeddelelse.

"Vi viser en stor del af kampene på en af vores sportskanaler, og samtlige kampe på tv3sport.dk, så vi synes, det er en dejlig digital julegave til de håndboldglade danskere, siger MTGs sportschef Peter Nørrelund.

På TV3 Sport 1 og 2 sendes 20 kampe direkte, mens de resterende kampe, udover at blive streamet live, også sendes forskudt på de to kanaler.

"Vi ved, at håndbold er danskernes foretrukne december-begivenhed, og derfor er vi også overbeviste om, at der er et marked og et ønske om at kunne se håndboldkampe fra EM på sin computer eller på håndholdte devices," siger digital director i MTGtv, Anders Oliver Andersen.

DR og TV 2 sikrer håndbold-VM 2015 og 2017  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs