MediaWatch

TV3 streamer EM i kvindehåndbold

TV3 streamer 37 kampe fra EM i kvindehåndbold, dog ikke Danmarks, på tv3sport.dk, og viser også 20 kampe på TV3 Sport1-2.

TV 2 er primær broadcaster på EM i kvindehåndbold, som spilles fra den 7. december, men TV3 blander sig for alvor i eventen i år. Som et led i en digital oprustning bliver alle 37 gruppespils- samt mellemspilskampe, undtagen Danmarks kampe, frit tilgængelige på tv3sport.dk, skriver TV3 i en pressemeddelelse.

"Vi viser en stor del af kampene på en af vores sportskanaler, og samtlige kampe på tv3sport.dk, så vi synes, det er en dejlig digital julegave til de håndboldglade danskere, siger MTGs sportschef Peter Nørrelund.

På TV3 Sport 1 og 2 sendes 20 kampe direkte, mens de resterende kampe, udover at blive streamet live, også sendes forskudt på de to kanaler.

"Vi ved, at håndbold er danskernes foretrukne december-begivenhed, og derfor er vi også overbeviste om, at der er et marked og et ønske om at kunne se håndboldkampe fra EM på sin computer eller på håndholdte devices," siger digital director i MTGtv, Anders Oliver Andersen.

DR og TV 2 sikrer håndbold-VM 2015 og 2017  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs