MediaWatch

Pensionskæmpe køber Slankedoktor.dk af Aller

Aller Media har solgt Detsundeliv.dk og Slankedoktor.dk til pensionsselskabet Skandia, der dog kun vil videreføre Detsundeliv.dk. Tre medarbejdere følger med.

Aller Media har solgt Detsundeliv.dk og Slankedoktor.dk til Skandia, der leverer pensions- og sundhedsløsninger til danske virksomheder.

Detsundeliv.dk er en diætistvirksomhed med tre fastansatte medarbejdere, oplyser Aller Media i en pressemeddelelse.

”Vi synes på mange måder, det er et rigtig godt match. Samtidig glæder vi os særligt over, at alle medarbejdere i virksomheden bevarer deres job og følger med over til Skandia,” siger kommerciel direktør hos Aller, Jesper Ulsø, i meddelelsen.

Detsundeliv.dk blev lanceret i 2013 og udspringer af SlankeDoktor.dk, der har været på nettet siden 2002. Skandia overtager rettighederne til begge portaler, men viderefører kun Detsundeliv.dk.

Skandia vil bruge Detsundeliv.dk i forbindelse med det forebyggelseskoncept, virksomheden har introduceret under navnet LifeBalance, der er en del af Skandias pensionstilbud.

Aller spreder digitalt ansvar efter chef-afgang 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs