MediaWatch

Nye tal: De annoncører bruger flest penge på Google

Gallup har offentliggjort nye estimater for Google AdWords på det danske marked. Rejsesider og lånevirksomheder fylder godt i opgørelsen, hvor der blev klikket for 70 mio. kr. i den første måned.

Med ambitionen om at kaste mere lys over et af annoncemarkedet største mørketal; Googles omsætning på AdWords, har TNS Gallup netop offentliggjort de første månedstal for search.

Det viser, at der blev klikket på AdWords-annoncer for 70 mio. kr. på det danske marked i august i år. Et tal, der umiddelbart gør search-kategorien mindre den måned end både banner, dagblade og tv, selvom search i de hidtige estimater regnes for den største enkeltstående annnoncekategori. I 2013 stod search for en estimeret omsætning på 2 mia. kr. ifølge tal fra Danske Medier Research, 2013.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs