MediaWatch

Nyt EM 2016 univers går online i dag

Betalingsitet 'Emkval.dk' lanceres i dag af SBS Discovery med tilbud om adgang til 'live' streaming af alle 278 kvalifikationskampe op til EM i 2016.

SBS Discovery lancerer i dag sit nye digitale EM16-univers, der giver fans mulighed for at følge samtlige 278 kvalifikationskampe direkte.

Det er noget flere end på flow tv. På Kanal 5 vises Damarks kampe, og mellem 50-70 kampe vil kunne ses på 6'ren.

Det nye univers er led i de kontaktlige betingelser, som SBS Discovery er underlagt fra UEFA med købet af EM kvalifikationrunde frem mod 2016.

Samtidig er lanceringen formentlig en udmærket øvelse op til, at koncernen søsætter et nyt, komplet streamingunivers DPlay efter nytår.

SBS Discovery vil streame al tv efter nytår 

"Som en del af kontrakten har vi forpligtet os til at sende alle kampene. Det gør vi med stor glæde, for det er med til at understrege, at nu er der fuld fokus på landsholdene," sagde sportchef Jes Holm Andersen, SBS Discovery forleden.

Seerne kan købe adgang til Emkval.dk via et månedligt abonnement, som koster 99 kr. Abonnementet giver også adgang til live-streaming af 6'erens kampe fra Premier League, FA Cup, Capitol One Cup og El Classico samt en lang række programmer fra Kanal 4, Kanal 5, Discovery og TLC.

Ud over abonnementsindtægter håber SBS Discovery, at de med Vmkval.dk når bredere ud i befolkningen.

"Vi rammer en gruppe danskere, som har rødder i andre lande. Det giver dem mulighed for at følge deres landshold. På den måde er det med til at give landsholdenen en større platform," siger Jes Holm Andersen.

Den første runde i kvalifikationen går i gang på søndag, hvor blandt andet Danmark møder Armenien, mens de nyslåede verdensmestre Tyskland tager imod Skotland

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs