MediaWatch

TV2.dk i luften med bilmagasin - flere webshows på vej

Redaktionschef på Bilmagasinet, Anders Richter, er vært på det første af flere nye web-tv magasiner på TV2.dk.

TV2.dk fortsætter oprustningen på indholdssiden, og søsætter til formiddag det første af flere nye web-tv magasiner, bilprogrammet Biler.

Det otte minutter lange format laves i samarbejde med Benjamin Mediers 'Bilmagasinet', der også producerer tillægget Biler for dagbladet Børsen. Vært er Bilmagasinets redaktionschef, Anders Richter, og programmet er som de øvrige magasiner, der er på vej, skåret efter "news you can use"-bogen.

”Det er et modsvar til Top Gear-tendensen, som vi har set rigtig meget de seneste år. Vi vil hellere lave et program, der har relevans for de danske bilejere – og den hverdag, de kender. Det skal være simpelt og gerne guidende. Det handler om de biler og ting, som danskerne rent faktisk har råd til,” siger redaktionschef for webtv på TV 2, Jacob Bendixen Andersen, i en pressemeddelelse.

Biler sendes i første omgang i 10 udgaver hen over efteråret og  kommer i direkte konkurrence med Ekstrabladet.dk's bilmagasin 'Topfart', der blev lanceret for nylig som et led i Ekstra Bladets store satsning på web-tv.

Ud over bilmagasinet har TV2.dk tilsvarende formater på vej om motion, penge og mode/skønhed.

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs