MediaWatch

"Tech-giganterne ejer vores digitale infrastruktur og forsvinder ikke hen over natten, så vi skal samarbejde"

MediaWatchs Sommerbarometer: Christoph Nørgaard, adm. direktør i Alrow Media, ser tilbage på et halvår med et medieforlig, han mener burde have været bredere og med klarere rammer for fremtidens mediestøtte, en strømlining af mediekoncernens opbygning på tværs af tre lande og danske mediers forhandlinger med tech-selskaber.

Foto: Arthur Joseph Cammelbeeck/Altinget)

Hvilken arbejdsdag var den bedste i 1. halvår?

”Der har igen i år været mange højdepunkter både store og små, hvor jeg på samme tid har været imponeret og taknemmelig over dygtige kollegers indsats. Dagene med åbning af nye medier både i Danmark og Sverige, dagene med fantastiske politiske analyser af de store begivenheder, dagene med større events i Altingets gård, hvor den næste store er Verdensmålsugen i september, dage med nye rekorder i den kommercielle forretning og selvfølgelig dagen i marts, hvor vi offentliggjorde åbningen af Altinget i Norge. Vi havde efter Folkemødet med bestyrelsen et sommerseminar på Grønbechs hotel for første gang med en nordisk ledelse. Den dag var en milepæl, så der har været mange gode dage.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs