MediaWatch

Storytel har rundet to millioner abonnenter

Den svenske streaming- og forlagskoncern ramte andet kvartal en omsætning i sin streamingforretning på knap 490 mio. kr. - en vækst på næsten 30 pct. fra sidste år. I første halvår af 2022 har koncernen nået 1,078 mio. betalende abonnenter i Norden og to mio. på globalt plan.

Foto: PR/Storytel

Regnskabsbogen for andet kvartal 2022 i den svenske Storytel-koncern, der står bag streamingtjenesten af samme navn samt en række forlag, bl.a. People’s i Danmark, er netop lukket og viser en fortsat udbygning af virksomhedens streamingforretning.

Streamingomsætningen i Storytel steg med 29 pct. i andet kvartal af 2022 sammenholdt med samme periode sidste år og endte på 704 mio. svenske kr., svarende til knap 490 mio. kr. Det er i den øvre ende af Storytels forventninger til kvartalets udvikling. Selskabet har endnu ikke offentliggjort sine driftsresultater for kvartalet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs