MediaWatch

Tidligere topchef træder ind i bestyrelsen hos dansk spilinvestor

Det nye bestyrelsesmedlem har bl.a. erfaring fra computerspilsvirksomheden Paradox.

Foto: Nordisk Games/PR

Nordisk Games, Egmonts satsning på gaming-investering, har fået nyt bestyrelsesmedlem i skikkelse af Ebba Ljungerud, fremgår det af en pressemeddelelse.

”Jeg er meget glad for, at Ebba Ljungerud nu er en del af bestyrelsen. Vi har ambitiøse vækst- og udviklingsplaner og hendes erfaring og viden fra spilindustrien vil tilføre et vigtigt perspektiv de kommende år,” siger Nordisk Games’ bestyrelsesformand og CEO for Nordisk Film, Allan Mathson Hansen, i samme meddelelse.

Ebba Ljungerud er tidligere adm. direktør for computerspilselskabet Paradox. En stilling, som hun forlod i efteråret 2021 pga. uoverensstemmelser omkring virksomhedens strategi. Inden da var Ebba Ljungerud otte år hos Kindred Group. I dag arbejder hun som rådgiver i computerspilbranchen.

”Teamet i Nordisk Games har opbygget en unik portefølje af kunstneriske og kreative spilstudier, så jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem. Selskabet har også fokuseret på at levere reel strategisk support, så spilstudierne har en række værktøjer, der kan hjælpe dem til at skabe de bedst mulige computerspil. Jeg ser frem til at kunne bidrage til den fortsatte succes,” siger Ebba Ljungerud.

Nordisk Games er ejet Egmont gennem Nordisk Film. De seneste fem år har virksomheden investeret mere end 1,5 mia. kr. i europæiske computerspilselskaber.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs