MediaWatch

Storbritannien halter efter EU i tech-regulering

Andrea Coscelli, leder af det britiske konkurrencetilsyn CMA, mener, at landet ikke kan følge med EU-lovgivning på området.

Foto: Justin Tallis/AFP / AFP

Storbritannien halter bagefter europæisk lovgivning, hvilket gør det sværere for landet at regulere tech-virksomheder som Google og Facebook, lyder det fra Andrea Coscelli, leder af det britiske konkurrencetilsyn, The Competition and Marketsauthority (CMA).

”Som land er vi et godt sted til at opstille smarte, pro-business, pro-konkurrencedygtige færdselsregler. Opstiller vi ikke regler, ender vi i praksis med at skulle overføre reglerne fra EU,” siger han i et interview med Financial Times.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs