MediaWatch

DJ-formand vil med i arbejdsgruppe om mediers ansvar

Når regeringen skal sammensætte den arbejdsgruppe, der skal slå nye streger for, hvordan mediernes ansvar og Pressenævnets rolle skal tegnes i fremtiden, presser Dansk Journalistforbunds formand, Tine Johansen, på for at sidde med ved bordet.

Foto: Jacob Nielsen

Som led i den nye medieaftale for 2022-2025 har aftalepartierne givet hånd på, at rammerne for mediernes ansvar skal opdateres, ”så borgernes retssikkerhed styrkes”, og så de flugter med en digitaliseret medievirkelig. Det skal et udvalg se nærmere på, og her ønsker Dansk Journalistforbunds formand, Tine Johansen, at sidde med, siger hun til Berlingske.

Tine Johansen mener bl.a., at det vil give mening at se mod den svenske model for en medieombudsmand, der skulle være en mere åben og opsøgende institution i forhold til at deltage i både mediedebat og presseetiske diskussioner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Watch Medier opruster og udvider i Norge

Ansættelsen af nyhedsredaktør er en del af danske Watch Mediers norske søstermediers ekspansion. I løbet af 2022 skal han stå for lanceringen af to nye branchemedier.

45.000 så europæisk fodboldkamp hos lokalmedie

Redaktionschef kalder seertallene for ”rigtig flotte” i en lederartikel, efter at regionalavisen sikrede sig rettighederne til at vise Viborg FF’s Conference League-kamp på sin hjemmeside.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs