MediaWatch

Mediehusene Midtjylland lancerer tre nye digitale mikrosites om lokalt erhvervsliv

Med nye sites om det lokale erhvervsliv i henholdsvis Herning, Silkeborg og Skive udvider Mediehusene Midtjylland sin digitale journalistik. Tidligere har mediehuset lanceret lokale sites for sport, ungdom og byliv.

Foto: Foto: PR/Herning Folkeblad/Ritzau Scanpix

Mediehusene Midtjylland har lanceret tre nye lokale mikrosites, Erhvervsnyt Herning, Erhvervsnyt Silkeborg og Erhvervsnyt Skive. Fokus er at bringe brugerne tættere på lokale erhvervsledere og virksomheder, skriver Mediehusene Midtjylland i en pressemeddelelse.

"Erhvervslivets betydning for udviklingen af vores lokalområder er markant, og derfor skal vores gode erhvervsstof fra dagbladene også være samlet og let tilgængeligt på de digitale platforme, så det let kan tilgås, når det passer brugeren," udtaler adm. direktør og ansv. chefredaktør for Mediehusene Midtjylland, Alex Nielsen, i pressemeddelelsen:

Den nye digitale dækning af det lokale erhvervsliv kommer i kølvandet på tidligere lanceringer af lokale sites om sport, ungdom og byliv. Alle mikrosites har samme formål: De skal præsentere lokal digital nyhedsjournalistik for nye målgrupper.

Medierne kommer bl.a. til at indeholde dagens vigtigste erhvervsnyheder fra lokalområdet samt portrætter og baggrundshistorier om områdets virksomheder. 

Prisen for et månedsabonnement bliver 59 kr. pr. site. Kunder med fuldt abonnement får de nye sites med i deres eksisterende abonnement.

Mediehusene Midtjylland omfatter Mediehuset Herning Folkeblad, Mediehuset Ikast-Brande og Mediehuset Midtjyllands Avis.

Regionalt mediehus vil bruge inddragelse af læsere som løftestang til nye medier

Regionalt mediehus udruller to nye digitale sportsmedier op til Superliga-start

Mere fra MediaWatch

Watch Medier opruster og udvider i Norge

Ansættelsen af nyhedsredaktør er en del af danske Watch Mediers norske søstermediers ekspansion. I løbet af 2022 skal han stå for lanceringen af to nye branchemedier.

45.000 så europæisk fodboldkamp hos lokalmedie

Redaktionschef kalder seertallene for ”rigtig flotte” i en lederartikel, efter at regionalavisen sikrede sig rettighederne til at vise Viborg FF’s Conference League-kamp på sin hjemmeside.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs