MediaWatch

Regionalt mediehus udruller to nye digitale sportsmedier op til Superliga-start

Sport Herning og Sport Silkeborg skal suge nye digitale abonnenter til Mediehusene Midtjylland og bl.a. dække fodbold og håndbold i områderne. Et tredje lokalt sportsite er også på vej, lyder det fra chefredaktør.

Foto: Claus Bonnerup

Mediehusene Midtjylland klipper de digitale røde bånd til to nye sportsites, Sport Herning og Sport Silkeborg, der skal dække de lokale tophold inden for primært fodbold, ishockey og håndbold fra mandag.

Hjemmesiderne bliver tilgængelige via separate abonnenmenter, men kan også tilgås af eksisterende kunder med fuldt abonnement hos mediehusets aviser. Det digitale format gør de nye medier mere tilgængelige, også for potentielle kunder uden for lokalområderne, forklarer adm. direktør og ansv. chefredaktør i Mediehusene Midtjylland, Alex Nielsen, som dog afviser at sætte tal på hvor mange abonnenter, han sigter efter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs