MediaWatch

Webshop søger redaktør til opstart af ukritisk tech-medie

Elektronikforretning vil lancere et content marketing-nyhedsmedie, som får flere benspænd. Ingen kritiske historier om branchen og ingen historier om e-shoppen selv.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

E-shoppen Avxperten, som sælger elektronikudstyr, søger en fuldtidsansat nyhedsredaktør til at drive et nyt medie om tech-branchen. Det skriver Markedsføring.

Ifølge firmaets marketingschef, Simon Elkjær, er der tale om en content marketing-satsning, som er nyhedsbaseret. Opdraget til den nye redaktør bliver at skrive nyheder i techbranchen, nye produkter og tendenser, men inden for visse rammer.

"Jeg synes, alle medier i dag er farvede, og der er nogle, hvor det er mere skjult end andre. Men når det er sagt, så er det primært en brandingtaktik, og vi har nogle klare retningslinjer redaktionelt," siger han og nævner, at mediet ikke må skrive kritiske historier om techbranchen, og Avxperten skal ikke nævnes.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs