MediaWatch

Ny chefredaktør vil styrke Zetland på især tre områder

Zetlands nye chefredaktør, Ida Ebbensgaard, har i det store hele tænkt sig at videreføre mediet, som det var under Lea Korsgaard. Målet om 40.000 medlemmer inden udgangen af næste år ligger fast og skal nås gennem bedre udnyttelse af medlemmerne, mere lyd og stærkere indhold, fortæller hun i sit tiltrædelsesinterview med MediaWatch.

Foto: Nicolai Oreskov Westh, Zetland

Det kom bag på Ida Ebbensgaard, som kom til Zetland som redaktionschef sidste år, da hun blev bedt om at overtage posten som ansv. chefredaktør. Men svaret kom prompte, for det var ikke nogen svær beslutning, at sige ja. Det fortæller hun på den første dag i sit nye job.

"Det var meget, meget enkelt. Der er nogen, der tror, jeg er helt ny i Zetland, fordi jeg kun har arbejdet her et år. Men reelt har jeg været på siden af projektet i mange, mange år. Den lille studiekreds, der senere blev til Zetland, var jeg også en del af, og jeg har kendt dem og fulgt rigtig længe. Så jeg er fuldstændig dannet ud fra de samme værdier, som er Zetlands projekt," siger den nye chefredaktør, det afløser Zetland-medstifteren Lea Korsgaard på posten og dermed bliver mediets anden chefredaktør på knap 10 år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs