MediaWatch

Lea Korsgaard drømmer om at bygge Zetland-medier i andre lande

Efter næsten et årti som ansvarlig for den journalistiske udvikling af det digitale medie tager Lea Korsgaard nu officielt en ny kasket på hos Zetland, hvor fokus er på udbygning af mediet til nye lande - i første omgang et af de nordiske. Det betyder samtidig en rotering i bestyrelseslokalet.

Foto: Nicolai Oreskov Westh, Zetland

Når man i mediebranchen taler om Zetland, er det næsten uundgåeligt også at nævne Lea Korsgaard. Zetlands ansv. chefredaktør siden mediet stadig var i udviklingsfasen og frontperson, siden det blev kritiseret for at leve på lånt tid med en urentabel forretningsmodel baseret på betalende abonnenter og ikke annoncekroner, til det siden 2019 har bevist sit forretningsmæssige værd med overskud på bundlinjen og en voksende omsætning.

Nu skiftes der ud på posten som journalistisk ankerkvinde. Lea Korsgaard lægger titlen fra sig og giver den videre til nuværende redaktionschef Ida Ebbensgaard. I stedet får Lea Korsgaard nye stjerner på skulderen som bestyrelsesformand og udgiver.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs