MediaWatch

Nordiske Medier henter journalist på TV 2 Nord som ny redaktør

Undersøgende journalist på regionalstationen TV 2 Nord og tidligere mangeårig reporter på Nordjyske bliver ny redaktør i Nordiske Medier.

Foto: Screenshot

Nordiske Medier har ansat Caspar Birk som ny redaktør på redaktionen i Aalborg. Det skriver mediehuset, der er ejet af Det Nordjyske Mediehus, i en pressemeddelelse.

Dermed vender Caspar Birk retur til den nordjyske mediekoncern, hvor han gennem mere end 10 år var journalist ved Nordjyske, inden han for et år side skiftede til en stilling som undersøgende journalist på regionalstationen TV 2 Nord.

"Caspar Birk har et tårnhøjt fagligt niveau, og jeg er sikker på, at han kan være med til at styrke Nordiske Medier yderligere gennem det daglige arbejde som leder af redaktionen i Aalborg", udtaler konstitueret ansv. chefredaktør for Nordiske Medier, Søren Dietrichsen, i meddelelsen.

I Nordiske Medier erstatter Caspar Birk Stefan Buur Hansen, der tidligere på året rykkede til en stilling som chef for Nordjyske Lokalmedier.

Caspar Birk bliver daglig leder af Nordiske Mediers redaktion i Aalborg med ansvar for cirka 10 journalister samt en række freelancere. Han får samtidig en opgave med at udvikle nye journalistiske formater og bliver en del af den redaktionelle ledergruppe på tværs af redaktionerne i Aalborg og København.

Redaktionen producerer bl.a. B2B-nyhedsmedierne Kommunefokus, Electronic Supply, Energy Supply, Food Supply, Fremtidens Logistik, Mester Tidende, RetailNews, Transportmagasinet og Wood Supply.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs