MediaWatch

Digital oversættervirksomhed solgt

Dansk digital oversættervirksomhed, der vil overgå Google Translate, er blevet solgt af kapitalfonden bag.

Rasmus Lokvig, partner i Catacap | Foto: Catacap

Kapitalfonden Catacap sælger den danske oversættervirksomhed Languagewire til den internationale kapitalfond Bridgepoint, skriver Børsen.

Ingen af parterne ønsker ifølge avisen redegøre for prisen, der dog, igen efter avisens oplysninger, er over en milliard og nærmere halvanden milliard kroner for alle aktier.

"Vi har valgt at sælge nu, fordi det er et naturligt tidspunkt, efter Languagewire særligt i de seneste to år har gennemgået en fabelagtig udvikling. Vi fik et bud, vi ikke kunne afslå fra Bridgepoint, som også er den rigtige ejer af selskabet fremover," siger Rasmus Lokvig, partner i Catacap, som også har siddet i bestyrelsen i Languagewire.

Catacap blev stiftet i 2012 og fungerer ved, at tekster oversættes digitalt, men tjekkes og korrigeres tillige af fysiske oversættere som gør, at oversættelserne på sigt forbedres og skal kunne overgå kvaliteten fra eksempelvis store oversættelsestjenester som Google Translate, lyder det.

Denne artikel er leveret af MediaWatchs søstermedie, ITWatch.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs