MediaWatch

Youtube suspenderer Sky News Australia for misinformation om corona

En række videoer på Sky News Australias Youtube-kanal har overtrådt platformens regler omkring misinformation om Covid-19. Kanalen er foreløbigt suspenderet i syv dage.

Foto: Lucy Nicholson/Reuters/Ritzau Scanpix

Videoplatformen Youtube sender Sky News Australias kanal i digital skammekrog i syv dage for angiveligt at have uploadet indhold, hvori der opildnes til, at man bruger medicin fremfor vacciner til at forebygge Covid-19-virussen. Det skriver The Guardian.

"Vi tillader ikke indhold, der benægter, at Covid-19 eksisterer, eller som opildner til, at man bruger hydroxychloroquine eller ivermectin til at behandle eller forebygge virusset. Vi giver lov til at uploade videoer, der inkluderer tilstrækkelig modsigende kontekst, hvilket de pågældende videoer ikke gjorde," forklarer en talsperson fra Youtube til Guardian.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs