MediaWatch

Facebook og Google er åbne for øget dansk regulering

Politiske chefer i Facebook og Google er positivt indstillet over for flere punkter i regeringens hvidbog, der lægger op til diskussion af mere regulering af store techselskaber.

Foto: Martin Lehmann/Politiken

Facebook og Google vil hellere end gerne deltage i en diskussion om de særlige udfordringer, globale techselskaber og deres platforme stiller det danske samfund over for, og hvordan de kan løses. Det skriver Altinget, som har talt med politiske chefer for selskaberne om den hvidbog, statsminister Mette Frederiksen offentliggjorde i sidste uge.

"Vi har ikke noget problem med, at der kommer regler for det digitale. Vi har på nogle områder været overladt til selv at definere reglerne, hvor det kan være mere legitimt, at det er folkevalgte, der nu definerer dem," siger Martin Ruby, Facebooks politiske chef i Norden og Benelux-landene til Altinget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs