MediaWatch

Ekspert efter mediers nedbrud verden over: Det skal vi vænne os til

Gårsdagens timelange nedbrud hos Fastly, der ramte medier og virksomheder verden over, varsler ikke dommedag – men en fremtid med flere små, hyppige nedbrud. Det kan ramme virksomhederne, hvor de er uforberedte, advarer ekspert.

Foto: ITU

Nedbrud, som det, der ramte cloudtjenesten Fastly i går, kommer vi til at se mere til de kommende år.

Sådan lyder vurderingen Søren Debois, der er professor i informationssikkerhed på ITU, efter at nedbruddet i går fjernede striber af globale og lokale virksomheder og medier fra nettet i en periode. Selv Det Hvide Hus forsvandt fra nettet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs