MediaWatch

Mediers hjemmesider over hele verden er nede - også tv2.dk oplever nedbrud

Adskillige globale mediers hjemmesider er nede. Også tv2.dk er nede. Det skyldes driftproblemer hos underleverandøren Fastly, bekræfter tv-stationen over for MediaWatch.

Tv2.dk er blandt de mediesider, der er ramt af nedbrud. | Foto: Jens Dresling

Det kan være svært at finde et stort internationalt medie, hvor det er muligt at læse deres nyheder på nuværende tidspunkt.

Bl.a. er The Guardian, Financial Times og CNN nede og viser blot en fejlmelding, når man forsøger at klikke sig ind på deres hjemmesider.

Også TV 2's hjemmeside er blnadt de ramte medier. TV 2 bekræfter over for MediaWatch, at stationen oplever, hjemmesiden svigter.

"Den korte melding er, at tv2.dk er nede på grund af driftsproblemer hos en underleverandør, der også giver problemer for en række medier og websites i andre lande," oplyser TV 2 i en mail til MediaWatch.

Nedbruddet omfatter også The New York Times, Bloomberg News og den britiske regerings hjemmeside, skriver det franske nyhedsagentur AFP.

De udenlandske mediers nedbrud udløst af, at selskabet Fastly, der leverer it-infrastruktur, er nede. TV 2 bekræfter, at det er samme underleverandør, der har udløst problemerne hos det danske medie.

Fastly har i en udtalelse meddelt, at cloud-leverandøren er ved at udbedre fejlen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs