MediaWatch

Ny streamingtjeneste vil bygge forretning på mesterlære-videoer

Med en række profiler inden for bl.a. iværksætteri som mesterlærere vil en ny abonnementsbaseret streamingtjeneste bygge bred, alternativ uddannelsesplatform. Blandt investorerne er bureauet Subscrybe og kokken Claus Meyer.

Foto: PR / Meyers Køkken

En ny streamingtjeneste, Mesterlære, stempler ind på det digitale uddannelsesmarked. Det skriver Finans.

Forretningsgrundlaget for den abonnementsbaserede tjeneste, der koster 99 kr. om måneden, er en række videoforløb med rollemodeller, der giver deres viden og erfaring videre.

Blandt de medvirkende rollemodeller er stifter af Heartbeats, Le Gammeltoft, samt kokken Claus Meyer, der også har postet penge i platformen. Også salgsbureauet Subscrybe er blandt investorerne.

"Det var en hård fødsel, men jeg blev så begejstret, at jeg endte med at investere i virksomheden. Frem for alt er det en kæmpe fornøjelse at hjælpe med at systematisere udbredelsen af ideen om det slumrende mesterskab i det enkelte menneske," udtaler Claus Meyer i en meddelelse.

På listen over rollemodeller, der vil dele ud af deres praktiske faglighed på Mesterlære, er også EU-kommissær Margrethe Vestager, erhvervsmanden Christian Stadil og stifteren af Tiger-butikkerne, Lennart Lajboschitz.

Bag streamingtjenesten står direktør Per Rosenkrantz Holm, Tobias Hertz og Mette Martinussen.

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs