MediaWatch

Ny streamingtjeneste vil bygge forretning på mesterlære-videoer

Med en række profiler inden for bl.a. iværksætteri som mesterlærere vil en ny abonnementsbaseret streamingtjeneste bygge bred, alternativ uddannelsesplatform. Blandt investorerne er bureauet Subscrybe og kokken Claus Meyer.

Foto: PR / Meyers Køkken

En ny streamingtjeneste, Mesterlære, stempler ind på det digitale uddannelsesmarked. Det skriver Finans.

Forretningsgrundlaget for den abonnementsbaserede tjeneste, der koster 99 kr. om måneden, er en række videoforløb med rollemodeller, der giver deres viden og erfaring videre.

Blandt de medvirkende rollemodeller er stifter af Heartbeats, Le Gammeltoft, samt kokken Claus Meyer, der også har postet penge i platformen. Også salgsbureauet Subscrybe er blandt investorerne.

"Det var en hård fødsel, men jeg blev så begejstret, at jeg endte med at investere i virksomheden. Frem for alt er det en kæmpe fornøjelse at hjælpe med at systematisere udbredelsen af ideen om det slumrende mesterskab i det enkelte menneske," udtaler Claus Meyer i en meddelelse.

På listen over rollemodeller, der vil dele ud af deres praktiske faglighed på Mesterlære, er også EU-kommissær Margrethe Vestager, erhvervsmanden Christian Stadil og stifteren af Tiger-butikkerne, Lennart Lajboschitz.

Bag streamingtjenesten står direktør Per Rosenkrantz Holm, Tobias Hertz og Mette Martinussen.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs