MediaWatch

Berlingske Media overtager selskab bag nyhedsapp - direktør stopper

Selskabet 24syv, der tidligere hed Listen to News, bliver 100 pct. ejet af Berlingske Media, der hidtil har har haft en ejerandel på 60 pct. Samtidig stopper selskabets direktør.

Foto: Berlingske Media/PR

Berlingske Media tager teten selv på den lydbaserede nyhedsapp 24syv og nupper de resterende 40 pct. af selskabet bag. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Berlingske Media købte i august sidste år 60 pct. af det daværende Listen to News, der har udviklet en app, hvor brugerne kan lytte til nyheder fra forskellige medier enten gratis eller i abonnement.

Efterfølgende skiftede selskabet navn til 24syv i forlængelse af Radio24syv-brandet, som Berlingske Media overtog, da taleradioen lukkede i 2019.

I forbindelse med overtagelsen stopper samarbejdet med direktør Christian Grønlund, der er medstifter af selskabet, fremgår det. Ledelsen integreres i stedet i koncernen Berlingske Media, som selskabet nu fusioneres ind i. De resterende medarbejdere bag appen fortsætter.

"Vi har sat pris på samarbejdet med stifterne, og ser frem til at udvikle produktet yderligere. Audio og podcast er i rivende udvikling, og som et digitalt mediehus mener vi, at det er naturligt for os at investere i området,” siger Anders Krab-Johansen, koncernchef og udgiver for Berlingske Media i meddelelsen.

Prisen for overtagelsen oplyses ikke.

Mere fra MediaWatch

Top 20: OL-håndbold og sejlsport trak flest seere

TV 2's nye underholdningsprogram "Først og sidst" tabte sin førerposition fra forrige uge til en række OL-opgør, som skubbede andre formater ned af listen. OL stod for 12 af 20 udsendelser i Kantar Gallups liste over sidste uges 20 mest sete liveprogrammer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs