MediaWatch

Twitter har planer om at lancere abonnementstjeneste

Twitter er angiveligt på vej med en abonnementstjeneste, der for et månedligt beløb vil give mulighed for bl.a. at organisere tweets i mapper.

Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix

For 2,99 dollar om måneden - ca. 18 kr. - vil det sociale medie Twitter i en ikke nærmere angivet fremtid give brugere adgang til abonnementstjenesten "Twitter Blue".

Det skriver flere medier, herunder The Guardian, med henvisning til appudvikleren Jane Manchun Wong, der har fundet frem til Twitters endnu ikke offentliggjorte planer og postet dem på - ja, Twitter selvfølgelig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs