MediaWatch

Twitter indfører drikkepenge for populære pip

Fremover vil det være muligt for brugere at donere penge til udvalgte Twitter-fæller, hvis man sætter pris på et tweet, vedkommende har forfattet.

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS / X90143

Når Twitter-brugere i dag vil udvise påskønnelse af en opdatering på det sociale medie, foregår det som oftest med likes, delinger eller anprisende kommentarer. Men nu kan man også gribe til lommerne og støtte andres skriblerier økonomisk.

Ifølge BBC har Twitter således netop lanceret en betalingsfunktion, der gør det muligt at give såkaldte "drikkepenge" til ophavsmanden bag tweets, som man sætter pris på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs