MediaWatch

Brügger-medie vil fokusere på kultur, politik – og finans

Det seneste medieprojekt med den tidligere Radio24syv-profil kommer til at dække feltet fra kulturlivet til den finansielle sektor – og ambitionen er en redaktion på "i hvert fald ti" journalister.

Foto: Finn Frandsen

Når Mediehuset Friheden gør sin entré på det danske mediemarked, bliver det med en spændvidde fra kultur til kolde kontanter.

Det fortæller ansvarshavende redaktør og medstifter Mads Brügger til Politiken, hvor han løfter sløret for, at "Friheden" ud over kultur og politik også vil dække finansstoffet. Han ønsker dog ikke at at gå mere i detaljer overfor avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs