MediaWatch

Storytel lægger avis- og magasin-app ned to år efter opkøb

Den abonnementsbaserede avis- og magasinapp Ztrory, som Storytel købte i 2019, lukker efter sommer. Fokus skal i stedet være på kerneforretningen ifølge Storytel.

Foto: PR/Storytel

Den svenske bogstreaming- og forlagsvirksomhed Storytel opgiver at drive magasin- og avis-appen Ztory videre. Det skriver Boktugg.

Storytel købte den abonnementsbaserede app  i 2019, og den har siden været et selvstændigt produkt i Storytels forretning. Nu skal fokus rettes ind mod kerneområderne, skriver Storytel i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs