MediaWatch

Svensk bogtjeneste opruster i Danmark og henter profil fra Modtryk

Bogstreamingtjenesten Nextory har stiftet dansk selskab og hyret marketingprofil fra Forlaget Modtryk til at sparke til væksten.

Foto: PR/Nextory

Efter halvandet år på det danske marked slår den svenske bogstreamingtjeneste Nextory dybere rødder. Selskabet etablerede i januar et dansk datterselskab, Nextory Denmark, og har senest hyret kræfter til at drive udbredelsen på det danske marked.

I den rolle er Beate Aimee Christensen hentet til som Head of Growth fra en stilling som som salgs- og marketingansvarlig i Forlaget Modtryk. I alt beskæftiger Nextory tre ansatte på det danske kontor - Emma Knudsen, partnership og influencer manager, og Alexandra Dias, der er ansvarlig for partner sales & relations.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs