MediaWatch

DR's økonomidirektør: "Jeg har nogle erfaringer med mig i forhold til, hvad man absolut ikke må gøre, og det er altid godt"

Efter tre år som problemknuser og afdelingschef i Skatteministeriet afløste Mads Diness Jensen i efteråret Nikolas Lyhne-Knudsen som direktør for økonomi og teknologi i DR – det største direktørområde i huset, hvor teknologien fylder mere og mere i public service-opgaven.

"Vi er ikke en techvirksomhed, men det er klart, at det teknologiske fylder på mange måder mere i brugernes møde med DR," siger økonomidirektør i DR, Mads Diness Jensen, der siden november har stået i spidsen for DR Økonomi, Teknologi og Medieproduktion, der beskæftiger knap 1000 ansatte. | Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Problembørnene var og er færre i DR. Alligevel var det ikke en sure thing for Mads Diness Jensen at droppe jobbet som afdelingschef i Skatteministeriet til fordel for public service-institutionen, da han i sensommeren sidste år blev kontaktet af rekrutteringsbureauet, der ledte efter en afløser for Nikolas Lyhne-Knudsen på posten som direktør for DR Økonomi, Teknologi og Medieproduktion.

”Jeg sendte familien afsted til Jylland, hvor både min kone og jeg kommer fra, inden jeg sagde ja til jobbet, for at jeg kunne fundere over, om det var et job, jeg kunne finde begejstring i," siger Mads Diness Jensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs