MediaWatch

DR skal finde ny chef for regionale nyheder

DR's ledende distriktschef med ansvar for den regionale nyhedsproduktion, Peder Meisner, får nyt job fra 1. maj.

Foto: PR/ KFUM's Sociale Arbejde

DR må se sig om efter en ny ledende distriktschef for DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter. Den nuværende indehaver af jobbet, Peder Meisner, fratræder stillingen pr. 1. maj for at blive generalsekretær i KFUM's Sociale Arbejde, skriver organisationen i en meddelelse.

Peder Meisner har været ansat hos DR i godt 25 år bl.a. som chef for DR Fyn og redaktionschef på DR Jylland. Siden 2018 har han som ledende distriktschef stået i spidsen for den samlede nyhedsproduktion for DR's distrikter rundt om i landet.

"KFUM's Sociale Arbejde bygger på over 100 års solidt og stærkt fundament. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle indsatserne for mennesker i udsatte livssituationer og lave social innovation – både i forhold til de eksisterende institutioner og med nye sociale indsatser," siger Peder Meisner i meddelelsen om sit kommende job.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs