MediaWatch

Tilbudsapp med over 1 mio. skandinaviske brugere vil udvide internationalt

Nytiltrådt direktør for Tjek A/S tror på, at appen Etilbudsavis' potentiale rækker ud over det skandinaviske marked.

Stifterne af virksomheden Tjek A/S, Morten Bo Rønsholdt og Christian Birch. | Foto: Foto: Lars Krabbe

Morten Bo Rønsholdt, der netop har overtaget direktørrollen i Tjek A/S, har ambitioner om at udvide appen Etilbudsavis på flere markeder. Det fortæller han i et interview med Børsen.

"Den primære ambition er stadig at konsolidere os fuldstændigt i hele Skandinavien, så vi er appen for indkøb i hele i Norden. Men selvfølgelig vil vi gerne til flere lande," siger han til Børsen.

Appen samler supermarkeders trykte tilbudsaviser digitalt.

Morten Bo Rønsholdt lancerede Etilbudsavis i 2009 sammen med partneren Christian Birch. Den er siden blevet downloadet over 2 mio. gange og har ifølge Børsen 1 mio. månedlige brugere i Danmark, Norge og Sverige. Christian Birch er netop trådt tilbage fra direktørposten i virksomheden, men bliver i selskabets bestyrelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs