MediaWatch

Nyt nichemedie fra Altinget genstarter vækstplaner efter coronakrise og sparerunde

Efter coronakrisen for fem måneder siden satte Altingets investeringer i at udvide forretningen på pause, tør selskabet nu godt kaste sig ud i nye satsninger. Nyt nichemedie med fokus på erhvervspolitik forventes at være flyvefærdigt inden årets udgang.

Christoph Nørgaard, direktør, Altinget. | Foto: Arthur Joseph Cammelbeeck/Altinget)

To uger efter coronakrisen lukkede landet ned i marts, blev Altinget sendt ud i en sparerunde, der kostede 22 stillinger, mens koncernens planlagte væksttiltag blev skrinlagt for at imødekomme det pludselige fald i annonceindtægter.

Nu er direktør Christoph Nørgaard klar til igen at lette foden fra bremsen og har givet grønt lys til at genoptage investeringer i bl.a. en udbygning af medieforretningen, der rummer Altingets 23 nicheportaler og Mandag Morgen. Det betyder, at der netop er slået en stilling op, hvor selskabet søger en erhvervsjournalist, der skal være redaktør for et nyt erhvervspolitisk nichemedie.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs