MediaWatch

Altinget lancerer eget alternativ til aflyst folkemøde på Bornholm

Altinget-koncernen har både redaktionelle og forretningsmæssige interesser i Folkemødet i Allinge, som er aflyst på grund af corona. Som erstatning søsætter mediehuset digitalt og fysisk sommermøde om dansk politik i juni.

Foto: Arthur Joseph Cammelbeeck/Altinget)

Aflysningen af årets folkemøde i Allinge på Bornholm får nu Altinget til at tage initiativ til tredages sommermøde i Altingets Gård i København, hvorfra taler og debatter livestreames på altinget.dk. Det skriver Altinget.

"Vi havde svært ved at forestille os en juni uden at dedikere ekstra plads til den demokratiske samtale, som jo er essensen af Folkemødet. Derfor vil vi benytte vores medie og vores hus i København til at holde liv i Folkemødets værdier i 2020, mens vi glæder os til at vende tilbage til Bornholm i 2021," siger Christoph Nørgaard, adm. direktør for Altinget.

Altinget Sommermøde finder sted fra 10. - 12. juni. Foruden livestream af arrangementet på egen hjemmeside vil mange arrangementer også blive sendt på tv-kanalen Dk4, lyder det.

Folkemødet plejer at være et forretningsmæssigt højdepunkt for Altinget-koncernen, som bl.a. driver hotellet Grønbechs Hotel i Allinge. I april gennemførte Altinget en sparerunde, hvor bl.a. 22 stillinger blev nedlagt. Nedskæringerne skete på baggrund af coronakrisen, men besparelserne tog ifølge direktøren også højde for, at Folkemødet kunne blive sløjfet, hvilket skete få dage senere.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs