MediaWatch

Twitter vil slå ned på konti forbundet med konspirationsbevægelse

Det sociale medie har annonceret flere tiltag, der skal blokere og begrænse formidlingen af konspirationsteorier knyttet til den amerikanske, højredrejede bevægelse Qanon. Det forventes at berøre omkring 150.000 konti.

Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Twitter vil bekæmpe spredningen af konspirationsteorier knyttet til den højreorienterede, amerikanske bevægelse Qanon på den sociale platform. Det skriver flere medier, herunder NBC News, efter Twitter annoncerede skridtet tirsdag.

Twitter har som en del af tiltaget suspenderet 7000 konti knyttet til Qanon og vil samtidig blokere URL'er på platformen, der henviser til Qanon og stoppe anbefalinger og fremhævelser af indhold forbundet med Qanon.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs