MediaWatch

Medie: Twitter-hackere manipulerede medarbejdere

Hackerne bag sidste uges store angreb mod Twitter fik adgang til højprofilerede konti ved at manipulere medarbejdere.

Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Gennem en simpel teknik, der delvist manipulerede Twitter-medarbejdere, var hackerne bag sidste uges Twitter-angreb i stand til at ændre adgangskoderne til 45 konti uden at ejerne blev opmærksomme. Det skriver The Wall Street Journal på baggrund af oplysninger fra det sociale medie, sikkerhedseksperter og en kilde med kendskab til hackerne.

Twitter-konti tilhørende personer fra eliten og store virksomheder - blandt andre Barack Obama, Joe Biden og Elon Musk - blev onsdag overtaget af svindlere, der forsøgte at lokke brugere til at sende kryptovalutaen bitcoin. Ifølge Wall Street Journal fremhæver den simple metode, som hackerne brugte, fortsat Twitters kamp med sikkerheden, der er udløst af den korte tid, hvor platformen er vokset til at blive en vigtig del af politiske og kulturelle debatter på internettet, som har gjort det vanskeligt at følge med på sikkerheden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs