MediaWatch

Pia er dansk chef for Facebook: "Det er en ny og meget, meget spændende verden for mig"

I oktober blev Pia Tandrup udpeget som dansk landechef for Facebook, og siden da har hun rådgivet bureauer og virksomheder i, hvordan de bedst bruger den amerikanske gigants platforme. "Tingene går meget, meget hurtigt her, og den måde, som Facebook agerer på og udvikler produkter på hele tiden, er dybt fascinerende," siger hun.

Foto: PR/Facebook

"Jeg har været en del af en amerikansk virksomhed i mange år, så på den måde er den del ikke så nyt for mig. Det, der er nyt for mig, er at være i en tech-virksomhed og i en virksomhed, der producerer produkter, og som på den måde er helt ekstremt dynamisk."

Sådan siger Pia Tandrup, der i oktober sidste år satte sig i stolen som dansk landechef for Facebook. Hun har tidligere været dansk direktør i bureauet Ogilvy og har derudover en lang karriere i reklamebranchen bag sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs