MediaWatch

Ny platform for oplæste artikler går efter 7500 abonnenter inden årsskiftet

Et nyt medie vil sælge adgang til indtalte artikler fra i første omgang 11 danske og udenlandske medier. Ambitionen er dansk breakeven inden nytår og lancering i nabolande længere hen ad vejen.

Foto: PR/Strillo

Med ambitionen om at tiltrække abonnenter, der vil lytte til indtalte artikler fra en række forskellige medier, er platformen Strillo i denne uge gået i luften.

11 medier er i første omgang leverandører til lydmediet. Blandt dem er syv udenlandske og tæller bl.a. New York Times, The Guardian og Der Spiegel, mens fire er danske – Altinget, POV International, Insidebusiness og det engelsksprogede klimamedie Foresight.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs